Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011 έξω από το κέντρο υγείας-νοσοκομείο Νάξου…

Αν ο αραβικός κόσμος αυτήν την περίοδο έχει κατακλυστεί από μεγάλες ή μικρότερες εξεγέρσεις για το ξεκλήρισμα πολύχρονων απάνθρωπων καθεστώτων, ο ευρωπαϊκός κόσμος οφείλει να ξεμπερδεύει με τους δικούς του λογαριασμούς προτού εξελιχθούν οι αυταρχικές κυβερνήσεις του, σε νεο-ολοκληρωτικές δικτατορίες.

Οι ξεπουλημένες στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ κυβερνήσεις του, προπαγανδίζουν με κάθε μέσο την αδυναμία αποφυγής της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας της Τρόικας και των συνεργατών τους που οδηγούν με ακρίβεια στην εξαθλίωση και την φτώχεια το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Όσο και αν θέλουν να μας πείσουν πως δεν έχουμε να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ και πως όλα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, η απάντηση βρίσκεται στην καθημερινή μας δράση. Κι αν η εξέγερση φαντάζει δύσκολη και μακρινή, εμείς δεν έχουμε παρά κάθε μέρα να προετοιμάζουμε τους τόπους που θα βρει γόνιμο έδαφος...

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ (εννοούν τους άλλους πλην τους ίδιους) είναι βέβαιο ότι το ρεύμα ανυπακοής διαρκώς διογκώνεται και το κοινωνικό κίνημα ενισχύεται με νέες δυνάμεις συνεχώς έχοντας εκτοπίσει και περιθωριοποιήσει τους θεσμικούς συνδικαλιστές που ποδηγετούσαν και εκτόνωναν την κοινωνική κατακραυγή και δυσφορία μέχρι πρότινος.

Οι μεγάλες συγκρούσεις της Κερατέας δείχνουν πως όταν μία τοπική κοινωνία δεν θέλει, το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει τις σχέσεις υποτέλειας και ομηρίας που επιδιώκουν.
Ως εκ τούτου η συμμετοχή όλων μας στην γενική απεργία είναι καθήκον και υποχρέωση μας...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011 έξω από το κέντρο υγείας-νοσοκομείο Νάξου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: