Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ

Κατόπιν, ορθολογικού αναστοχασμού του παρελθόντος, υπερβατικής ενδοσκόπησης των εγωιστικών επιθυμιών μου, ενδελεχούς μελέτης σοφών ιστορικών και θεωρητικών κειμένων και ανιδιοτελούς αλλά επιστημονικής παρατήρησης της ελληνικής κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας, κατανοώ ότι, οι ουτοπικές αυταπάτες της αριστεράς και τα ιδεαλιστικά προτάγματα της αυτονομίας με έβγαλαν από τον σωστό δρόμο που τόσο σοφά και ανθρώπινα είχαν χαράξει οι μεγάλοι ευεργέτες του Ελληνικού Έθνους- Κράτους και με τόση συνέπεια και σθένος συνέχισαν να ανοίγουν φωτίζοντας, οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, με αποκορύφωμα την ικανοποίηση της ύστατης φαντασίωσης μας: Την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ και στον σκληρό πυρήνα του Ευρώ.

Ένας στόχος που έχει ιστορικές καταβολές τόσο στην αρχαία Ελλάδα όσο και στην Βυζαντινή αυτοκρατορία και ταυτίζεται με την δημώδη εμπειρία και τους πόθους ενός πρωτοπόρου έθνους που δεν το σκιάζει η φοβέρα και δεν παγώνει τα «λαιμά» του ο παγωμένος φραπές ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

Ένα Έθνος που όπως έχει να επιδείξει η αντικειμενική ιστορία έδωσε τα φώτα στους βάρβαρους ευρωπαίους που παρά το μένος τους εναντίον μας, πάλι με χρόνους με καιρούς θα τους καθυποτάξουμε ως η ακατανίκητη Άρια φυλή του σύμπαντος που για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς στις αγορές στραβά τραβά.

Το έθνος μας σήμερα κινδυνεύει και όλοι μαζί θα πρέπει να αναλογιστούμε την γνωστή ζητιάνα της εθνικής επαναστάσεως του 1821, «ΜΙΧΑΛΟΥ» που έδωσε τον «πενιχρό οβολό» της στον ιερό αγώνα κατά των ΤΟΥΡΚΩΝ όχι των ΟΘΩΜΑΝΩΝ όπως ψευδώς αναφέρουν οι αριστεροί και αφού την αναγάγουμε σε ίνδαλμα και την τοποθετήσουμε στο ανώτερο σκαλοπάτι του αξιακού μας στερεώματος θα πρέπει να αδιαφορήσουμε για τις προσωπικές επιπτώσεις που θα έχουν τα μέτρα που εφαρμόζουν το ΔΝΤ και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Ας γίνουμε όλοι σαν την «ΜΙΧΑΛΟΥ» προκειμένου να σωθεί το έθνος μας. Η φτώχεια, η ανασφάλεια, τα περισσότερα χρόνια εργασίας με λιγότερο μισθό και χωρίς ωράριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να σωθεί το έθνος μας.
Τα βοηθήματα που θα δίνει το ευλογημένο κράτος μας αντί για συντάξεις θα μας μετατρέψουν σε ήρωες της ελληνικής ιστορίας όπου τα ονόματα μας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα κάτω από το πάνθεον των ελλήνων ηρώων και δίπλα στην ΜΙΧΑΛΟΥ.
ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΤΑ

ΕΓΩ Ο ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ- ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ, ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΟΠΟΥ Η ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ).

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΜΑΤΟΣ (DNA) ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΡΥΘΡΟ-ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΥΣΗ ΥΠΟΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΨΥΞΗ ΚΛΠ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩ Η ΖΗΤΗΣΗ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΤΥΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!
ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΣΙ ΑΠΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ Ή ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΩΣ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕ ΌΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ…

ΥΓ:
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 17-6-2010

Ο επίσημα διακηρυγμένος σκοπός της νέας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας είναι γενικά λογικός: η πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών. Όμως ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται, ξεπερνούν κατά πολύ τον αρχικό σκοπό. Η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ακόμη και σε μη βίαια κινήματα, όπως το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!

Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές, πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις, επισκέψεις και συνομιλίες στο Ίντερνετ, ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων, ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες, όπως μηνύματα, e-mail και απόψεις των υπόπτων, θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το νέο «σαφάρι» που στήνουν οι αρχές ασφαλείας κατά όσων θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη. Είναι προφανές ότι όλα αυτά προϋποθέτουν τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών και σίγουρα τη διενέργεια μαζικών υποκλοπών σε τηλέφωνα και Ιντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο όγκος των ζητούμενων πληροφοριών.

Ο μηχανισμός είναι απλός. Αστυνομικές αρχές και υπηρεσίες ασφαλείας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλούνται να συνεισφέρουν στη συγκρότηση της τεράστιας βάσης δεδομένων που θα συγκροτηθεί, για άτομα και ομάδες τα οποία χαρακτηρίζονται, γενικώς, ύποπτα για σχέσεις τους με τα λεγόμενα φαινόμενα «βίαιης ριζοσπαστικοποίησης».

Η «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση», σύμφωνα με την Ε.Ε., αφορά τη διαδικασία μέσω της οποίας κάποιο πρόσωπο στρατολογείται σε τρομοκρατικές ομάδες ή άλλες βίαιες οργανώσεις και αποδέχεται τη χρήση βίας. Όπως αναφέρεται στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αποκάλυψε η ΜΚΟ προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Statewacth», η αξιολόγηση των στοιχείων αυτών θα οδηγήσει αυτόματα σε «τακτική επιχειρησιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων». Όρος που, όπως λέει η οργάνωση, αποτελεί ευφημισμό για στοχοποίηση, υπονόμευση και αποσταθεροποίηση των συγκεκριμένων δομών.

Είναι ενδεικτικό ωστόσο ότι στο ίδιο κείμενο η Ε.Ε. εκτός του όρου «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση» χρησιμοποιεί και απλώς τον όρο «ριζοσπαστικοποίηση», σαν να πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται η ενοχοποίηση συλλήβδην όλων εκείνων τους οποίους οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος, ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης!

Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση, ο όρος «αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να αποτελεί μια γενική σύλληψη», η οποία καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται στο «status quo».

Είναι φανερό ότι με τα μέτρα αυτά τίθενται υπό αυστηρή επιτήρηση και ποινικοποιούνται πρόσωπα, ηγέτες και κινήματα, τα οποία οι εθνικές αστυνομίες και τα ευρωπαϊκά όργανα ασφαλείας θα χαρακτηρίσουν αυθαίρετα ως «ριζοσπάστες» ή οπαδούς απελευθερωτικών κινημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: