Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΚΟ

ΕΙΜΑΙ

Υπέρ της ελεύθερης κατασκήνωσης, ως μιας μορφής εναλλακτικού τουρισμού φιλικού (ή φιλικότερου) προς το περιβάλλον. Ως τέτοια θα πρέπει να την προωθούμε και να την διαφημίζουμε!

Ενάντια σε κάθε ιδιωτική ή κρατική λογική και δράση εμπορευματοποίησης, ιδιοποίησης και καταστροφής της ταυτότητας του κεδροδάσους

Υπέρ της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας, έθνους, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.

Ενάντια στις σκέψεις που προσεγγίζουν αποσπασματικά και μονοδιάστατα το κεδροδάσος και το διαχωρίζουν από την παραλία, τις αμμοθίνες, την παραδασική περιοχή με τα φρύγανα και τις Ποταμίδες. Η μονόπλευρη και μονοδιάστατη σκέψη συνειδητή ή όχι οδηγεί πάντα σε λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα που συνήθως «επιτυγχάνουν» τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που διακηρύσσονται ή επιδιώκονται.

Υπέρ μιας πολύπλευρης και σφαιρικής γνώσης που προσεγγίζει το οικοσύστημα του κεδροδάσους συνολικά χωρίς όρια και δεν μπορούμε να το διαχωρίσουμε ούτε από το τουριστικό μοντέλο που εφαρμόζεται ούτε από το χωροταξικό που προωθείται.

Ενάντια στο ήδη αποτυχημένο μοντέλο του αγελαίου τουρισμού (all inclusive), της παραθεριστικής κατοικίας με πισίνα δίπλα στην θάλασσα, το άνοιγμα των δρόμων και της άναρχης δόμησης που ευθύνονται για την καταστροφή του

Υπέρ της ύπαρξης δημόσιων χώρων όπου η ανθρώπινη παρέμβαση θα απαγορεύεται χωρίς να αποκλείεται η ανθρώπινη ύπαρξη και η φύση θα παραμένει φύση.

Ενάντια στην μετατροπή της παραλίας του κεδροδάσους σε οργανωμένη πλαζ σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα των αντίστοιχων του Αι Γιώργη της Αγίας Άννας και του Προκόπη!

Υπέρ του να υπάρχουν παραλίες όπου θα διατηρούνται και θα προβάλλονται ακριβώς ως μοναδικές, αμόλυντες και ανέγγιχτες.

Ενάντια στον νόμο που απαγορεύει την κατασκήνωση ακριβώς γιατί δεν προστάτευε το περιβάλλον αλλά προάσπιζε τα συμφέροντα του οργανωμένου τουρισμού και μόνο!

Υπέρ της κατεδάφισης του ξενοδοχείου των Βέλγων με εθελοντές και ίσως την αρωγή και άλλων περιβαλλοντικών κινήσεων.

Υπέρ της απαγόρευσης της βόσκησης, του κυνηγιού μέσα και γύρω από το κεδροδάσος ενώ οποιαδήποτε δράση από την πλευρά του δήμου από την στιγμή που υπάρχει ο ελαιώνας μέσα στο κεδροδάσος χαρακτηρίζεται ως υποκριτική και υστερόβουλη!

Ενάντια στα φαινόμενα τραμπουκισμού που μεθοδεύονται τις τελευταίες εβδομάδες από συγκεκριμένους περίοικους- επαγγελματίες

Υπέρ της απομόνωσης αυτών των ατόμων και γιατί όχι και την παραδειγματική τιμωρία τους. Σε περίπτωση που συνεχιστούν αυτές οι επιθέσεις η αντιπαράθεση θα οξυνθεί με συνέπεια να μετατραπεί η περιοχή σε Άγρια Δύση. Καθιστούμε αποκλειστικά ως ηθικό αυτουργό τον αντιδήμαρχο Μανιό και τον Δήμαρχο.

85 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα στο Αλυκό δεν είναι οι υπαίθριοι κατασκηνωτές. Αυτοι συνήθως έχουν οικολογική συνείδηση, αγαπούν τη φύση και την προστατεύουν. Τα προβλήματα του Αλυκού είναι άλλα και πολύ πιο σοβαρά.
Σας παραθέτω μερικά:
1) από το 2004 που το ΑΛΥΚΟ είναι και με δικαστική βούλα δημόσια δασική έκταση δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση από την Πολιτεία στην οποία ανήκει για την προστασία του από καταπατητές, από αμμοληψίες, από μπαζώματα, από παράνομες χωματερές και σκουπιδότοπους.
2) δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος με την κατεδάφιση των ερειπίων, τη μεταφορά των μπάζων και την αποκατάσταση του τοπίου.
3) Πότε θα αποβληθούν οι καταπατητές που το παίζουν ακόμη ιδιοκτήτες και διατηρούν δωμάτια μέσα στο Αλυκό; Ακόμη και μια βίλα έχει χτίσει μέσα κάποιος από τους παλιούς καταπατητές.
4) Πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στο αλυκό αυτοκινήτων και αυτό μπορεί να γίνει με μια απλή ξύλινη περίφραξη στα σημεία εισόδου, έτσι θα αποτραπούν και τα μπαζώματα, οι αμμοληψίες και η είσοδος στο δάσος τροχόσπιτων.
Κι αφού το κράτος αδιαφορεί γιατί δεν παίρνει κάποια πρωτοβουλία ο Δήμος;

Ανώνυμος είπε...

"" Πότε θα αποβληθούν οι καταπατητές που το παίζουν ακόμη ιδιοκτήτες και διατηρούν δωμάτια μέσα στο Αλυκό; Ακόμη και μια βίλα έχει χτίσει μέσα κάποιος από τους παλιούς καταπατητές. ""

κατα τα άλλα ο δήμος θα δλωσει οριστικες και βέβαιες λύσεις που θα προστατεύουν το αλυκό

Ανώνυμος είπε...

Στο περιοδικό ΑΡΧΑΤΟΣ τχ. 2 Φθινόπωρο 2006 υπάρχει πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ιστορία του ΑΛΥΚΟΥ και προτάσεις για την προστασία του. Το περιοδικό θα το βρείτε στο Ιστορικό Αρχείο Νάξου. Εκεί υπάρχουν και φάκελλοι που έχουν πλούσιο υλικό για το ΑΛΥΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αν Ο διαχειριστής του blog μπορεί ας ανεβάσει στο blog το αφιέρωμα αυτό του ΑΡΧΑΤΟΥ, ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΚΑΙ Η "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ "VETUSTAS". Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ"-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η :ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΡΧΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ)ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΙΝ ΠΡΙΝ ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΚΗΣ ;

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η :ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ( ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ)ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ Η "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 4η: ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ);

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 5η:ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΝΑΜΕΝΩ.ΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ)ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΓΕΛΗΔΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΑΡ ΟΤΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Από τη δεκαετία του 60 και μετά πολλοί μνηστήρες εποφθαλμιούσαν το Αλυκό και εγείρανε αξιώσεις ιδιοκτησίας, όπως η εταιρεία που κατασκεύασε το ερειπωμένο πια ξενοδοχείο (οι καταπατητές συνεργάτες της ήταν άνθρωποι του χουντικού καθεστώτος) και εφοπλιστές που ήθελαν να επενδύσουν με την κατασκευή μεγάλων ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων. Το 2004 βγήκε η τελική δικαστική απόφαση ότι το δάσος του Αλυκού είναι δημόσια περιουσία.
(Από την ανακοίνωση της ΠΕΚΙΝ)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος από όλους τους μνηστήρες του Αλυκο που αναφέρει η ΠΕΚΙΝ είσαι Ναξιάδη;

Ανώνυμος είπε...

είμαι ρεαλιστής και ζητάω το αδύνατο για να μην ζήσω το αδιανόητο!!!
από εμάς εξαρτάται αν μπορούμε να υπερασπίσουμε πραγματικά το κεδροδασος ή όχι.
τελικά είναι δημόσια περιουσία ή υπάρχουν βασιμες αποδείξεις ότι δεν ανήκει στο δημόσιο;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Η ΠΕΚΙΝ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ
ΟΠΟΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

εκδότης του "Αρχατός" είναι ο πρωην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ι. Λεβογιαννης. δεν γνωρίζω αν έχει κάποια σχέση με όλα αυτά!

δεν έχω το περιοδικό που μου γράφεις φίλε αλλά θα ψάξω να το βρω και θα αναρτησω το αφιέρωμα που κάνει στο Αλυκό!
μου είπανε όμως ότι κάνει μια πολύ καλή περιγραφή του τοπίου και αναφέρει και μια έριδα μεταξυ κάποιων βοσκών για το ποιος μπορεί να βόσκει τα πρόβατα του και ποιος όχι. Το δικαστήριο αποφασησε ότι το κεδρόδασος είναι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ χώρος και μπορούν όλοι οι βοσκοί να βόσκουν τα πρόβατα τους!
σήμερα ερχόμαστε να επαναδιαπραγματευτούμε τα αδιαπραγμάτευτα.

Το τραγικό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι το γεγονός ότι η απαγόρευση της κατασκήνωσης δεν συνοδεύεται και από την απαγόρευση των όποιων μελλοντικών παρεμβάσεων
ή την αποκατάσταση όσων έχουν καταρρακώσει την ταυτότητα του χώρου.
Σαφώς και δεν ζούμε σε μια αγγελική κοινωνία αλλά οι κυρίαρχοι δεν έχουν ανάγκη πλέον τα προσχήματα για να προωθήσουν τα σχέδια τους.
Αν αποφασίσουν να το πουλήσουν δεν έχουν ανάγκη πρώτα να απαγορεύσουν την κατασκήνωση μέσα σε αυτό για να το ¨αξιοποιήσουν" όπως λέγετε.

Σαφώς και αν γνωρίζεις κάποια σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα που έπαιξαν κάποιο ρόλο στην ιστορία του Αλυκού θα πρέπει να τα γνωστοποιήσεις και σε εμάς τους νεότερους

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

εμείς δεν τα κρατάμε κρυφά και δεν ντρεπόμαστε για αυτά που πρεσβεύουμε. απεναντίας είμαστε και προετοιμασμένοι να υποστούμε και τις συνέπειες των πράξεων μας

Ανώνυμος είπε...

"ΕΧΕΦΡΟΝΑ" ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ. ΔΙΑΝΑ! Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΟΥ "ΑΣΜΕΝΩΣ" ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΑΡΑ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ)ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ" ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ (ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ). ΚΑΛΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ.ΤΟ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ" ΧΩΡΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ).ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ(ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ)ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΩΝ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5:51

EIMAI "O ΟΔΥΣΣΕΥΣ" ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΣΕΝΑ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΠΡΟΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.

Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΕΙΟΥ πάγου"ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010. (ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009)ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 2. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΡΧΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΕΠ-ΟΚΤ-ΝΟΕ 2005 ΝΑΙ 2005 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ;

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.

ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ-ΠΟΔΙΤΣΑ)ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ "ΒΕΛΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ (ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ) ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 500.000,00 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ. ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ"ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ "ΦΙΛΕΤΑ" ΠΡΟΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ". ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ!

ΩΣ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΛΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ .
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΖΑΝΙΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΥΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG H ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ.
ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΛΒΗΣ(τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ) ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΖΩΗ(τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ).
ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΦΩΝΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ)ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΩΝ.

Για να έχεις τον φάκελο του Αλυκού είσαι από εκείνους που είχαν διεκδικήσεις εκεί μέσα και γι αυτό αγανακτείς. Άλλος δεν τον έχει.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του Αρείου Πάγου που επικαλείσαι τι γνωματεύει;

Ανώνυμος είπε...

΅Καλό είναι ο φάκελος να δημοσιευθεί.

Σχετικά με το μέλλον του αλυκού: το παρελθόν αποτελεί φάρο, το παρών γρίφο προς επίλυση και το μέλλον στοίχημα που θα αγωνιστούμε να το κερδίσουμε.
Θέλω την αλήθεια και ας πονάει και ας πληγώνει κάποιους... ίσως και εμένα προσωπικά... εξάλλου ποτέ δεν ήταν ευχάριστη!
Τουλάχιστον θα ξέρω με ποιούς έχω να παλέψω...
και να είσαι σίγουρος ότι θα παλέψω

τελικά η απόφαση του αρείου πάγου τι γνωματεύει; αυτό δεν σημαίνει ότι την δεχόμαστε άκριτα! ούτε ότι την απορρίπτουμε! έχουμε προσωπική κρίση και άποψη

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε όλοι!!!!
στήλε μου στο μπλογκ την ιστορία και θα τα δημοσιοποιήσω.
δεν φοβάμε! όμως οι ένοχοι πρέπει να μείνουν ένοχοι και να στιγματιστούν

Ανώνυμος είπε...

αν όχι να δικαστούν. Στον αγώνα υπάρχουν παρακρατικές παραδικαστικές κλπ δράσεις που μόνο απέχθεια δημιουργούν και φόβο.
Σε εμπιστεύομαι διαισθητικά... αν και φαντάζεις ως άνθρωπος του συστήματος! χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό!!!
εγώ ακόμα ψάχνω δεν αποκλείω και δεν ενστερνίζομαι τίποτα... ακούω μόνο και αναλύω

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ο "ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ" ΕΚΡΙΝΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΤΙ:
ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ Η ΑΛΛΟΥ. Η ΒΙΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΦΤΩΧΗ (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΟΥ).
ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΩΣΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡ ΟΤΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΨΗΓΜΑ ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ)ΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΝΟΜΙΜΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ; ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΙΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:45

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΑΣΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ.ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΥΠΗΡΧΑΝ 1)ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ 2)ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ 3)ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 4)ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ) ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΖΗΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΗ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΑ "ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ" ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ
ΑΝ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΕΙΟΥ πάγου" ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ.
ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

TΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!! και ...ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕΣ.

ΑΛΛΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ:

"ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ-ΤΜΗΜΑ Γ΄ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Απόφαση 1417 / 2010 (Γ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ)
............................................................................................................
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Απορρίπτει την από 1.3.2006 αίτηση της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "Ξενοδοχειακή Εταιρεία Τουριστικών Επενδύσεων Αναπτύξεως Μελετών Νάξος Ανώνυμος Εταιρεία" και το διακριτικό τίτλο "ΕΞΕΤΑΜ ΝΑΞΟΣ" κ.λ.π. για αναίρεση της 301/2004 απόφασης του Εφετείου Αιγαίου.
Καταδικάζει τις αναιρεσείουσες στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων των αναιρεσιβλήτων, τα οποία ορίζει σε τριακόσια (300) ευρώ ως προς μεν το πρώτο αναιρεσίβλητο και χίλια διακόσια (1.200) ευρώ, αντίστοιχα, από κοινού, ως προς τους λοιπούς, εκτός της απολειπόμενης όγδοης, αναιρεσιβλήτους, λόγω της χωριστής τους υπεράσπισης.
Κρίθηκε και αποφασίστηκε στην Αθήνα, στις 2 Μαρτίου 2010
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημοσιεύθηκε στην Αθήνα, σε δημόσια συνεδρίαση, στο ακροατήριό του στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Η απόφαση στο σύνολό της είναι 22 σελίδες και θα την βρείτα στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3:48

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ.
ΔΕΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑ".ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΕΙΟΥ πάγου" ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ.ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΛΠ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΣ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. "ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ"
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ!!!
ΑΝ ΘΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΤΟ 1966. ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΛΥΚΟΥΡΗΣ-ΤΖΑΝΝΙΝΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΓΚΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΤΟ 1966;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5:21

ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΑΓΚΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΡΝΙΚΑΔΕΣ(ΒΕΡΝΙΚΟΙ).ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ (ΧΟΥΝΤΑΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΥΚΟ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΒΕΛΓΟΥΣ". ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ"ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ- ΓΙΑΤΡΟΥΣ- ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΦΩΤΕΡΟΥΣ;
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΠΤΟΙ"ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΙΚΑ (ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ!
ΔΗΜΟΣ-ΗΛΙΑΙΑ.ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ.!!ΟΥΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ BLOGS ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΠΤΗ" ΓΡΑΦΗ. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΦΡΟΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΟΥ.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΣΕ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.1)ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ 2)ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ 3)ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ).ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ "ΕΛΙΤ" - ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΕ ΡΟΖ ΧΑΚΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ)Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΣΟΥ.ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ως προς το ένα σκέλος συμφωνώ μαζί σου: ότι δηλαδή το δημόσιο δεν προστατεύει το κεδροδάσος.
τώρα σχετικά με τα όσα γράφεις κατ αρχάς και κατ αρχήν σε ευχαριστώ! θέλω όμως κάποιες διευκρινήσεις από εσένα προσωπικά:
1) είσαι και εσύ της άποψης ότι δεν πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση μέσα στο κεδροδάσος;;;
έχω καταλάβει πως: ναι αλλά επιβεβαίωσε το μου ξανά!
2)αν όντως διεκδικείς το αλυκό ή μέρος του προφανώς δεν το διαχωρίζεις από την απάντηση που έδωσες παραπάνω.
3) διαισθάνομαι λοιπόν ότι το διεκδικείς για να το προστατεύσεις και όχι για να το "αξιοποιήσεις" και εσύ! έτσι δεν είναι;
4) αν πραγματικά είναι αυτός ο λόγος που το διεκδικείς εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα αν μάλιστα δεν απαγόρευες και την είσοδο και άλλων υπευθυνων! ανθρώπων
5) ο βερνίκος της ΟΝΑΣ τι σχέση έχει;
6) οι βουλευτές δηλαδή επιρέασαν τους δικαστές για να κυρηχθεί κοινόχρηστο το δάσος προκειμένου να μπορούν δικοί τους άνθρωποι να το καταπατήσουν ενώ θα το απαγόρευαν σε εσένα;

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινά μόνο με στεγανά δεν λειτουργώ!
όσο για την ελευθερία εγώ την διαχωρίζω σε ελευθερία
σκέψης
λόγου
βούλησης
και δράσης που εμπερικλείει όσα γρλαφεις παραπάνω και δεν το είχα διαβάσει όταν σου έκανα ερωτήσεις

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.

Α)ΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ 20 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Β)ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΝΟΤΥΡΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ Θ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ(ΟΡΑ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ).ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ 20-30 ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΝΗΦΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
Γ)Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΕΡΝΙΚΟΙ (Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΣΙΝΩΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΩΠΑ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑ.ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ Η ΟΤΑΝ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΟΠΤΟΝΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ". ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ ΕΓΩ. ΠΟΤΕ!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΤΕΛΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΔΕ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ -ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΓΩΜΑΝΕΙΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΚΟ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΠΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΑΜΑΡΤΗΜΑ". Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΡΑΣΤΕΣ"ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΖΩΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ).ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον ξεκαθάρισες την θέση σου και αυτό σε τιμά!
έβαλες και μια άλλη διάσταση στην συζήτηση που έχει ανοίξει για το αλυκό και αφορά τους πασοκους προστάτες της φύσης.... με τέτοιο δημόσιο χαρακτήρα δεν το θέλω ούτε και εγώ το αλυκό!
εμένα προσωπικά με έχεις πείσει για το αγαθό των προθέσεων σου και για τον δίκαιο θυμό που είναι φανερός στα κείμενα σου!

όμως η Μόσχα πως εμπλέκεται;

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ
Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΚΡΙΟΥ (ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΥΚΟ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ "ΝΙΟΝΙΟ"ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ 1)ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΣΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Η 2)ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΙΓΕΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. 2/1946-30/1967-7/1972-2/17-1-1986 ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ Η ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΕΡΝΙΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΟΛΙΓΑ "ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ"- ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΣΕ ΤΑΞΙ- ΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ "ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ"ΓΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΑ ΕΝΕΓΡΑΦΑΝ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΛΩΝ ΤΟΥΣ".ΟΙ "ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗ ΝΑΞΟ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Αν δεν είχαν ενδιαφερθεί το 1981 οι Ναξιώτες ΠΑΣΟΚΟΙ για να προχωρήσουν τα δικαστήρια το Αλυκό σήμερα δεν θα υπήρχε. Θα ήταν στη θέση του ξενοδοχεία, στούντιος, μακαλοουζ, βίλες κ.λ. Θα είχε την τύχη της Πλακας, όπου έχουν εξαφανιστεί οι κέδροι και οι αμμοθίνες. Κι εμείς όλοι ούτε μπάνιο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εκεί.
Αν τώρα το κωλοδημόσιο επιχειρήσει να χαλάσει το Αλυκό εμείς ολοι μπορούμε να πολεμήσουμε για να το προστατέψουμε.
Αν το είχαν όμως οι διάφοροι Λυκούρηδες;
Έτσι δεν είναι φιλόσοφε Ναξιάδη;

Ανώνυμος είπε...

έτσι λειτουργούσε και έτσι λειτουργεί το ελληνικό κράτος. κρατική γη λοιπόν το αλυκό όχι δημοσία...

Ανώνυμος είπε...

η ουσιαστική προστασία του αλυκού επαφίεται στην συνείδηση και την ευαισθησία των ναξιων για να αναδειχθεί ο δημόσιος (λαικός) χαρακτήρας του.
βέβαια ακόμα και προχθές το βράδυ κάποιοι λεηλάτησαν τις τέντες των σερφερ.
προφανως οι βάρβαροι αυτοί επιδιώκουν την επαναδιαπραγματευση των ορων ενοικίασης της παραλιας και επιδιωκουν να την αξιοποιησουν οι ιδιοι...
Μάλιστα λενε οτι καποιος από τους γιους ταβερνιαρη του αλυκου σκοπευε να εκπαιδευτει σε θαλασσια σπορ οπως αλεξιπτωτα στην θαλασσα με σκοπο να διεκδικησει την παραλια των σερφερ για παρτη του. λετε να ειναι οι ιδιοι που ξεκινησαν αυτον τον ανταρτοπόλεμο; ο χρονος θα δειξει...

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα μια δικαστικη αποφαση (1981) μπορει να σταματησει την ορεξη ολων όσων ξερογλυφονται για το εν λογω φιλετο-κοψιδι. απο κει και περα ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
γιαυτ ο πρέπει να ειμαστε αγρυπνοι και ετοιμοι να το προστατεψουμε.
προσωπικη πεποιθηση η θέση οτι: οσο υπαρχουν τα θεμελια του παρα λιγο ξενοδοχειου το μερος κινδυνευει. εκει πρεπει να εστιασουμε.... αυτο ανοιγει την ορεξη των μνηστηρων αυτο ειναι το κρισιμο σημειο.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ. ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 1:14, 1:03 κλπ

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολύ σημαντικό να ιεραρχήσουμε τους κινδυνους που απειλούν το αλυκο. η ιεραρχηση αυτή θα μας βοηθήσει στο να οργανώσουμε και την δράση- αντίδραση μας.
1) τα βελγικα
2) χωροταξικό με το σημερινο τουριστικό μοντελο
3) ανευθυνότητα των βοσκών, κυνηγών
4) αμμοληψίες
5) καταπατησεις
6) το κρατος
7) και η βλακεία

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

1. ΒΕΛΓΙΚΑ: ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ
2.ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ: ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
3.ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ Η ΒΟΣΚΗ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
4.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
5. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ (ΑΓΡΟΦΥΛΚΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

απολύτως σύμφωνος

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:27

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ "πασοκι"ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
1)ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!
2)Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ(ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ)ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ "ΒΕΛΓΟΥΣ" Η ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
3)ΔΕΝ ΑΝΕΓΝΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.

ΑΝ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟ)ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΕΤΕΙΛΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ"-ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑΡΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ)ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ. ΟΣΟ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ 2-3 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ" ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ "ΜΠΑΖΕΤΕ" ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τη δικαστική απόφαση του 1946 που λέει ότι το αλυκό είναι δημόσια δασική έκταση οι...Πασοκοι την βγάλανε;
Κύριε, στο Αλυκό δεν υπήρχαν ποτέ ιδοκτησίες, ήταν πάντοτε ανοιχτό, ελεύθερο, αβέρτο. Βόσκαν όλοι μέσα, κυνηγούσαν όλοι, ξυλεύανε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:28

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1946 ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΩΣ ΔΥΟ ΓΑΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ". ΟΙ ΤΣΙΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΝΙΚΑΔΕΣ ΩΣ ΒΟΣΚΟΙ ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ (ΑΠΟ ΤΟ 1876)ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ "ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ"ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ "ΡΑΒΔΙ"ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕΤ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΑΓΑΙΑΣ.ΕΚΕΙ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΠΑΡΕΔΡΟΣ- ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ)ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΗΣΙΔΗΣ(ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΣ)ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΙ(ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣ ΕΞΗΣ."ΒΟΥΤΗΞΕ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΒΕΡΝΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ.ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ (ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)(ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ)(ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Α ΡΕ πασοκακια.)ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ "ΒΟΣΚΟΥΣΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΩΣ ΩΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ )ΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΩΣ ΩΣ ΩΣ ΩΣ ΕΠΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΗΡΩΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΖΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΩΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ".
ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Η ΑΝ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗ. ΩΣ ΕΠΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΛΑΒΕ ΔΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.ΠΙΑΣΕ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

η ουσία που έχω καταλάβει από τα γραφόμενα του Ναξιάδη είναι ότι: το αλυκό ως δασική έκταση ανήκε σε κάποιον μετανάστη! και οι βερνίκοι με ψεύτικους τιτλους το πούλησαν στους βέλγους και μετά το καταπάτησαν σαν δημόσια έκταση. Το παραπάνω σχόλιο ανατρέπει τόσο την ορθότητα της απόφασης του 1946 όσο και τον τίτλο του δημόσιου
χαρακτήρα του δάσους

όλα αυτά βέβαια αν είναι αλήθεια και αν έχει αποδείξεις!!! να κρατάμε και μια πισινή

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

επίσης δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει σήμερα και προς ποια κατεύθυνση όλη αυτή η υπόθεση με το αλυκό!
με όλή αυτή την αντικρουόμενη νομοθεσία δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη.

εγώ προσωπικά είμαι σιγουρος ότι το κράτος δεν προσταύτευσαι το αλυκό. οι ιδιώτες το κατακρεούργησαν και εμείς προσπαθούμε να αποσώσουμε ότι έχει απομείνει

αυτή η κατάσταση μόνο ως κατάντια χαρακτηρίζεται.

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ

ΟΡΙΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως μπορώ μέχρι τις 10:30 το πρωί και μετά από τις 5 εως τις 8 το βράδυ τις άλλες ώρες είμαι στο καταστημα μου

Ανώνυμος είπε...

κατοικω στην χωρα και δεν οδηγώ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΩΝ κάθε πικραμένος λέει τα δικά του. Τώρα βρήκαμε τον ...μετανάστη και η απόφαση του 1946 είναι αστεία.
Η αλήθεια είναι μια: Η Δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα (Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικεία, Εφετεία, Άρειος Πάγος) έκριναν και αποφάσισαν ύστερα από 70 χρόνων δικαστικούς αγώνες (άρα η υπόθεση αυτή πέρασε από τα χέρια δεκάδων, αν όχι εκατοντάδων δικαστών)ότι το Αλυκό ανήκει στο ΔΗΜΟΣΙΟ ως δημόσια δασική έκταση. Τελεία και παύλα. Τα άλλα είναι για την ιστορία.
Ξαναλέω: Αν η περιοχή αυτή είχε περάσει στα χέρια ιδιωτών σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ. Αυτό και μόνο τα ΌΛΑ.
Οι διάφοροι τραμπούκοι που κυνηξγούν τους τουρίστες είναι επικίνδυνοι και καλά κάνει η ΠΕΚΙΝ και διαμαρτύρεται γιατί με τέτοιες πράξεις το Αλυκό κινδυνεύει από άλλα πράγματα. Αν μπει εκεί καμιά φωτιά όλα θα έχουν τελειώσει.
Πρέπει να μπούμε όλοι σε επιφυλακή και εσεις στο διαδικτυο αυτό πρέπει να κάνετα να προκαλέσετε μια συγκέντρωση, κάποιες συναντήσεις στο αλυκό ή αλλού, όπως κάνουν στις πλατείες για το μνημόνιο για να δούμε πως θα το πρσοτατέψουμε και για να βάλουμε τις δημόσιες υπηρεσίες μπροστά στις ευθύνες τους.

Ανώνυμος είπε...

σήμερα η κατάσταση είναι οριακή. δεν εμπιστεύομαι και πολύ τον ρόλο του κράτους πόσο μάλλον των ιδιωτών. Σίγουρα αν ήταν στα χέρια νόμιμων ή παράνομων ιδιωτών το αλυκό δεν θα ήταν σήμερα στην κατάσταση που βρίσκεται και δεν θα κατείχε την έκταση που καταλαμβάνει. σίγουρα ο δημόσιος χαρακτήρας το έχει προστατέψει όμως ο δήμος δεν πιστεύω να ασχοληθεί σοβαρά με το αλυκό!
οι αποκρατικοποιήσεις καλπάζουν...
σίγουρα πρέπει να ξεκινήσει ένας διαλογος όπου θα έχει ως στόχο την προστασία του αλυκου.
το ιδανικότερο θα ήταν να αρχίσουμε τώρα αλλά λόγω εργασίας προτείνω μια συγκέντρωση- συζήτηση γύρω στα τέλη σεμπέμβρη στην πλατεία μανδηλαρά. Εκεί θα συντονίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας που σίγουρα δεν πρέπει να παραμείνουν στα στενά όρια της Νάξου εκτός και αν ο δήμος και το κράτος σταθούν αρωγοί σε αυτήν μας την προσπάθεια!!! λες;;;;

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε να κινητοποιήσουμε και άλλες κοινωνικές ομάδες περιβαλλοντικές κινήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την ευρώπη. μόνο στην νάξο δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά πρέπει να υπάρξουν τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά καλό είναι και το καλοκαίρι που βρίσκνονται στο νησί πολύ συμπατριωτες από την ΑΘήνα να γίνουν κάποιες συζητήσεις. Η ΠΕΚΙΝ, ο ΕΧΕΦΡΩΝ και άλλοι ας παρόυν μια πρωτοβουλία για διάλογο. Το θέμα φαίνεται ότι ενδιαφέρει τον κόσμο.
Μια συνάντηση σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα μέσα στο καλοκαίρι κάπου, μια ανοιχτή λαϊκή συνέλευση τύπου πλατείας Συντάγματος με θέμα το ΑΛυκό πρέπει να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12:31

"Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.(ΛΑΙ)

"Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ"


ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ.(ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΗΡΞΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.

1)ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ--1 ΔΙΚΑΣΤΗΣ
2) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ--1 ΔΙΚΑΣΤΗΣ
3) ΕΦΕΤΕΙΑ--3 ΔΙΚΑΣΤΕΣ
4) ΑΡΕΙΟΣ παγος--4 ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΡΑΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ(ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)
ΕΦΕΤΕΙΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)
ΑΡΕΙΟΣ πάγος 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΙ ΣΥ ΠΤΩΧΕ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:31 ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ "Ο ΝΑΞΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.

ΕΝΝΕΑ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ "ΕΝΤΕΚΑΔΑ" ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ;

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΟΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.ΑΝ ΕΓΩ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ "ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΩ"ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΕΣΕΝΑ . ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ.ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο.Κ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ" ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ "ΜΕΝΟΥ" ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥ "ΝΑΞΙΑΔΗ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ.

11880.

ΘΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ BLOG ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.(ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ.)ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ SORRY ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΤΣΙ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΣΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝΕ".

ΝΑ ΘΩΡΕΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΡΟΥΣΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΑΝΙΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναξιάδη, η ιστορία σου με το Αλυκό έχει τελειώσει. Ανήκει οριστικά αυτό στο ελληνικό δημόσιο και όσο πιο γρήγορα το νιώσεις τόσο το καλύτερο για σένα. Τα έχεις βάλει με κάποιους πολιτικούς επειδή ενδιαφέρθηκαν να παραμείνει δημόσια δασική έκταση. Αυτό ήθελαν και θέλουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ. Αν υπερασπίζονταν τα συμφέροντα των Βέλγων και των ντόπιων καταπατητών όλοι θα τους κατηγορούσαμε ότι τα έπιασαν για να τους υποστηρίξουν.

Ανώνυμος είπε...

Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί αύριο, πού ξέρεις τι γράφει;

Ανώνυμος είπε...

gia na dume

Ανώνυμος είπε...

όχι και λαμόγια αυτοί που κράτησαν το Αλυκό ζωντανό. Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;
Τι ήθελες, να καταντήσει κι αυτό σαν τον Καλαντό ή σαν τον πύργο του Χειμάρρου; Τελικά εκεί στο Φιλώτι κάτι δεν πάει καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ


ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 1 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

"Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δικαιούται σεβασμού της περιουσίας του. Ουδείς δύναται να στερηθεί της ιδιοκτησίας του παρά μόνο για λόγους δημόσιας ωφέλειας και υπό τους προβλεπόμενους από τον νόμο και τις γενικές αρχές του διεθνούς δικαίου όρους.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ (ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥΣ)ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ.ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

VETUSTAS RULE

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ

"VETUSTAS RULE":

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΩΝ ΑΜΜΟΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΩΝ.(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η "ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ)

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ


ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ.

Εσύ τον χαβά σου. Αυτό που λες το κάνει το δημόσιο όταν θέλει να απαλλοτριώσει ιδιωτική περιουσία για δημόσιο όφελος, π.χ να ανοίξει ένα δρόμο. Στο Αλυκό με δικαστικές αποφάσεις αποδείχτηκε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ-ΔΑΣΙΚΗ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ.
Στη δημοκρατία παγκόσμια ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο πέραν της Δικαιοσύνης που να αποδεικνύεται ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς έναο τμήματος γης;
Με δικαστικες αποφάσεις που δοκιμάστηκαν στο χρόνο το ΑΛΥΚΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ
Αυτό χώνεψέ το και βοήθησε αν αγαπάς τη φύση αυτό το μοναδικό κομμάτι της ναξιώτικης γης να προστατευτεί αποτελεσματικά από κάθε κίνδυνο. Και οι τραμπούκοι και οι τραμπουκισμοί είναι επικίνδυνα φαινόμενα και για το ίδιο το ΑΛΥΚΟ.
Αυτά και τέλος. δεν θα συνεχίσω μαζί σου τον διάλογο για το παρελθόν. Να δούμε το Αλυκό από δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο ”Η Κυρία τραγουδάει τα μπλουζ ”. Μιλάει η Billie Holiday:

” Ανακάλυψα ότι η βασική διαφορά ανάμεσα στην Πάνω Πόλη και στην Κάτω είναι πως στην Πάνω οι άνθρωποι είναι πιό ντόμπροι. Ή μάλλον έτσι μου φαίνεται πως είναι. Στην Πάνω Πόλη μιά πουτάνα είναι πουτάνα, ο νταβατζής νταβατζής, ο κλέφτης κλέφτης, η αδερφή αδερφή, η τζιβιτζιλού τζιβιτζιλού, τα μαμόθρεφτα μαμόθρεφτα. Στο κάτω μέρος ήτανε διαφορετικά – πιό μπερδεμένα. Μιά πουτάνα ήτανε πολλές φορές κυρία της καλής κοινωνίας, ο νταβάς υπάλληλος σε διοικητική θέση, η αδερφή πλαίυμπόυ, η τζιβιτζιλού ντεμπυτάντ, το μαμόθρεφτο κάποιος που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί κι είχε προβλήματα”.

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ
ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ 11:25 ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΙΑ"(ΜΟΝΟ;)ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΤΙ ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (ΜΙΑ ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ
.Η ΠΕΚΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΑΙΝΕΤΑΙ(ΣΥΝΔΕΣΗ;) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ "ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ".

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΒΗΜΑ ΟΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΟΥ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ "πασοκ" ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΦΥΣΙΚΑ .

ΑΝΑΜΕΝΩ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

η πεκιν με το "βήμα της νάξου" έχει την σχέση που έχει κάθε σύλλογος με τα μμε. τιποτα παραπάνω και τιποτα λιγοτερο. αν μάλιστα προσέξεις η τελευταία ανακοίνωση της πεκιν απευθύνεται στα τοπικά μμε!

εγω ειμαι μελος της πεκιν και μέλος του δσ και όντας υπερήφανος για αυτή μου την συμμετοχή σε ρωτάω ευθέως: υπάρχει πρόβλημα;

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ο ΝΑΞΙΑΔΗΣ λέει αστειότητες. Αν είναι δυνατό η δημοσίευση μιας ανακοίνωσης ενός φορέα να εκλαμβάνεται ως ...διαπλοκή με την εφημερίδα.
Διάβασα το άρθορ του Λεβογιάννη για το ΑΛυκό και διαπίστωσα ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική αναφορά στην υπόθεση αυτή, πολύ ενημερωτική και αναλυτική, ενώ καταγράφει και τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα εκεί μέσα και κάνει προτάσεις. Ασκεί δε σκληρή κριτική στο δημόσιο για την εικόνα εγκατάλειψης που υπάρχει εκεί.

Ανώνυμος είπε...

διάβασα το "βήμα της Νάξου" και θα γράψω την γνώμη μου

πρώτα από όλα εκτιμώ και σέβομαι τον φιλόλογο Νίκο Λεβογιάννη σαν άνθρωπο και σαν πρόσωπο!
αυτό βέβαια δεν με εμποδίζει να τον κρίνω και να τον επικρίνω σαν βουλευτή του "έξω από εδώ" (πασοκ).
φυσικά και δεν τον τοποθετώ έξω από αυτό που δημιούργησε ο ανδρέας παπανδρέου, το βαθύ κομματικό κράτος της διαφθοράς, των διαπραγματεύσεων κάτω από το τραπέζι και της διαπλοκής που σήμερα ήρθε ο γιος του να παραδώσει με ελαφρά την καρδία σε μια χούφτα αλήτες που κατοικοεδρεύουν στις τράπεζες στους οίκους αξιόλόγησης και στα χρηματιστήρια!!! (ούτε βέβαια να σβήσω τα "δεκεμβριανά" του παππού του ΓΑΠ, οικογενειακό είναι το συχτήρι μαζί με τους κωστάκηδες καραμανλήδες ράλληδες και λοιποί έξω από δω)
σαφώς είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος.
όμως Ναξιάδη θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εν μέρει συμφωνούμε σε κάποια και σε άλλα η διαφορά μας είναι χαώδης.
για εμένα οι ιδιώτες σε συνεργασία με το κράτος (που πολλοί βαπτίζουν δημόσιο, αλλά, όχι εγώ)κατέφαγαν καταπάτησαν κατέστρεψαν το αλυκό!
οι βέλγοι= ιδιώτες μαζί με το κράτος= κυβερνήσεις βουλευτάδες τοπικά κομματόσκυλα, έφεραν το αλυκό σε αυτό το σημείο!
δεν εμπιστεύομαι λοιπόν ούτε τον ιδιώτη ούτε το κράτος. δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα κινητοποιηθεί κάποιος από τους 2 παρά μονάχα για διάκριση εξουσία και κέρδος!
όταν εγώ γράφω για δημόσιο χαρακτήρα του αλυκού εννοώ τον χώρο όπου η πρόσβαση σε αυτόν είναι ελεύθερη σε όλους μα όλους που έχουν το ψυχικό σθένος να το απολαύσουν.
επικρίνω και εγώ τον βουλευτή του "έξω από δω" για διγλωσσία μιας και μόνο καταγγελίες έκανε και όχι κάτι πιο ουσιαστικό αλλά αν δεν είχε κυρηχθεί όπως κυρήχθηκε το αλυκό κρατικό θα είχε αφανιστεί.
σήμερα, ίσως μια άλλη κόντρα να κινητοποίησε τον πρώην βουλευτή για τα γραφόμενα του στο βήμα της νάξου!
αυτή δεν με αφορά και δεν την λαμβάνω υπόψιν μου προκειμένου να καταλήξω στα δικά μου ιστορικά και θεωρητικά συμπεράσματα!
από εδώ και πέρα όμως θα επιδιώξω πιο ουσιαστικές λύσεις από τις καταγγελίες! ήδη έχω ρίξει την πρόταση να καταστρέψουμε τον δρόμο που οδηγεί στα βέλγικα και να τον αναδασώσουμε προκειμένου τα τροχόσπιτα και τα διάφορα αυτοκινητα να μην έχουν πρόσβαση στο κεδροδάσος!!!
τέλος καλοκαιριού όπου η τουριστική περίοδος θα έχει τελειώσει θα ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με το αλυκό.
αλλά και προς το παρόν ετοιμάζουμε κάτι για τους τραμπούκους που δυναμιτίζουν τα θεμέλια της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας!
και θέλω να ξέρεις ότι δεν θα καλέσουμε την αστυνομία= κρατικός μηχανισμός!

ΕΧΕΦΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΕΧΕΦΡΟΝΑ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ.

ΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ "ΓΡΑΦΕΙΟ" Η ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ.

ΣΤΟΝ ΔΕ 11:36 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "Ο κύριος Λεβογιάννης ως βουλευτης κατέγραψε επι της θητείας του όλα τα νοσηρά φαινόμενα που μάστιζαν τον τόπο του τα καταδίκασε και παραιτήθηκε κάνοντας τον υπερήφανο λαό της Νάξου να παραληρεί απο αισθήματα συμπάθειας αγάπης και ορισμένες φορές λατρείας που σώθηκαν ενώ τα άλλα ζώα οι έλληνες υποφέρουν απο τα δεινά του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εγώ γράφω και λέω την γνώμη μου. ούτε με φήμες ασχολούμαι ούτε με υποψίες. αυτά τα αφήνω σε όσους τους αρμόζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

οκ

Ανώνυμος είπε...

εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία δημοσιεύουν ανακοινώσεις της πεκιν.
΄φτου μην τους ματιάξουμε φτου