Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σχολιάζοντας το άρθρο του τ. Βουλευτή κ. Ν. Λεβογιάννη

Ουδέποτε η ΠΕΚΙΝ πίστεψε, έγραψε ή στήριξε ότι η ελεύθερη κατασκήνωση θα προστάτευε το κεδροδάσος. Η πεκιν και εγώ προσωπικά ταχθήκαμε υπέρ της ελεύθερης κατασκήνωσης όταν κάποιοι βάρβαροι θρασύδειλοι επιτέθηκαν στους κατασκηνωτές του Αλυκού με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν και να τους διώξουν. Μεθοδεύουν μάλιστα και εκλογές στο υποτιθέμενο σύλλογο μόνιμων κατοίκων Αλυκού προκειμένου να απαγορεύσουν την κατασκήνωση στο Αλυκό και να έχουν και «δημοκρατική νομιμοποίηση».

Ουδέποτε αντιμετωπίσαμε το Αλυκό μεμονωμένα και αποσπασματικά όπως οι περισσότεροι «περιβαλλοντιστές- φυσιοκράτες» αλλά πάντα μέσα σε ένα πολιτικό πλαίσιο όπου αντιμετωπίζει την φύση και το οικοσύστημα χωρίς όρια και συμπεριλαμβάνει στα συμπεράσματα και τις προτάσεις της, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους δημόσιους χώρους, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, το εκάστοτε χωροταξικό (ΑΠΕ) και φυσικά τις κρατικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν (ο νόμος Ν.2160/93 (παρ.12, άρθ. 4) (ΦΕΚ 18/Α/19.7.93) που προστατεύει και προωθεί τον οργανωμένο τουρισμό και όχι το περιβάλλον) και θα εφαρμοστούν (νομοσχέδιο για την σύνθετη τουριστική κατοικία που ενώ έχει αποτύχει στις άλλες χώρες Ισπανία Πορτογαλία Ισλανδία θέλουν να το επιβάλλουν τώρα και στην Ελλάδα για να βγούμε από την κρίση. Ανάρτηση 6 Αυγούστου: τι είπαν τα 3 γουρουνάκια στο 4ο ).

Για εμένα προσωπικά το Αλυκό δεν είναι ξεκομμένο από τις αλυκές και τους ποταμούς που εκβάλλουν σε αυτές ούτε μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα κομμάτι της Νάξου αυθύπαρκτο και αυτόνομο. (δεν έχουμε επιβεβαιώσει πχ ότι το φράγμα που θα κάνουν στου Μητροπόλου διακόπτει τον ποταμό που καταλήγει στις Αλυκές. Θα ασχοληθούμε με αυτό από το τέλος καλοκαιριού)

Ακριβώς εδώ βρίσκεται και η ειδοποιός διαφορά μας με τους άλλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα οικολογικά προβλήματα είναι στην ουσία πολιτικά και τίποτα λιγότερο. Για αυτό και η ΠΕΚΙΝ βάλλεται συνεχώς και από πολλούς περιβαλλοντιστές που θεωρούν εαυτόν οικολόγο.

Όσο για το ΣτΕ: θεσμοθετήθηκε για να προστατέψει τον πολίτη από τις αυθαιρεσίες και τις παράνομες αποφάσεις του κράτους και μπορεί στην περίπτωση του κομβικού λιμανιού της Νάξου να μας έσωσε, όμως μην ξεχνάμε ότι πριν τους ολυμπιακούς αγώνες το τμήμα περιβάλλοντος καταργήθηκε από το κράτος για να μπορέσουν να καταστρέψουν με τα άχρηστα έργα τους πολλές περιοχές φυσικού κάλλους. Έκαναν πολύ πιο δαπανηρή την προσφυγή του πολίτη σε αυτό και κάθε φορά τα προεδρικά διατάγματα επικρατούν του συντάγματος (αποφάσεις για ΧΥΤΑ ανά την Ελλάδα)

Όπως και τώρα τελευταία θεώρησε το μνημόνιο ως αναγκαίο και σύννομο προκειμένου να σωθεί το έθνος μας.
Τώρα τι σόι εθνικής σωτηρίας είναι η υπερίσχυση του Αγγλικού εθνικού δικαίου (αποικιοκρατικό) έναντι του Ελληνικού θα μας το πουν κάποια φορά. Άσε πια το τι είναι έθνος κλπ κλπ.

Οι κυρίαρχες πολιτικές είναι που «κατέφαγαν» το κεδροδάσος και αυτές είναι που δυναμιτίζουν τα θεμέλια του και όχι μόνο. Αυτές πρέπει να αλλάξουμε. Η ΠΕΚΙΝ θα πράξει όσα μπορεί και παραπάνω προκειμένου να σταματήσει αυτές τις αποσπασματικές και σπασμωδικές πολιτικές.

Τελειώνω αναδημοσιεύοντας κάποιες απόψεις για την οικολογία και την κατασκήνωση

«Η εμπειρία έχει δείξει ότι από όπου έφυγαν οι ελεύθεροι κατασκηνωτές, οι παραλίες είτε ερήμωσαν, είτε τις εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι καταπατητές και οργανωμένα τουριστικά συμφέροντα, επιβάλλοντας τη “μονοκαλλιέργεια” ενός τουριστικού μοντέλου με ημερομηνία λήξης. Όπως ένα οικοσύστημα γίνεται έρημος όσο μειώνεται η ποικιλία των ειδών του, έτσι και ένας τόπος ερημώνει αν στηρίζεται σε περιορισμένη ποικιλία “τουριστικού προϊόντος” και παραγωγικών δραστηριοτήτων. Όπως η πλούσια ποικιλία ειδών σε ένα οικοσύστημα, έτσι και το “διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν” καθώς και η ποικιλία παραγωγικών δραστηριοτήτων ενός τόπου, θα συμβάλλουν στο να είναι βιώσιμος, να καλύψει δηλαδή τις ανάγκες του χωρίς να κλέψει αυτό το δικαίωμα από τις επόμενες γενιές, και το σημαντικότερο χωρίς να τις διώξει μακριά του.»

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: ΕΧΕΦΡΟΝΑ
ΑΠΟ: ΝΙΚΟΛΑ ΝΑΞΙΑΔΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
E-MAIL ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ E-MAIL ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
" ΦΗΣΙΝ ΣΙΩΠΩΝ " Ο ΤΕΩΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ".
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.

"Ο θεσμός της επιφανείας στοιχειοθετεί εμπράγματο δικαίωμα (κυρίως κυριότητα) πάνω σε οι κονομικά αγαθά, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ιδιοκτησία. Με άλλα λόγια, οτιδήποτε ανήκει στη χώρα, δημόσια περιουσία, εθνικό έδαφος, φυσικός πλούτος, υποδομές, οικονομικό προϊόν κ.ο.κ., μπορεί να παραχωρηθεί σε οποιονδήποτε (πολυεθνική, επενδυτή ή κράτος) χωρίς να θιχτεί τυπικά το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Ωστόσο ο παραχωρησιούχος αποκτά εμπράγματα δικαιώματα (κυριότητα, υποθήκη, δουλείες) πάνω στο οικονομικό αγαθό, έστω κι αν δεν του ανήκει. Αυτό τον διασφαλίζει έναντι οποιασδήποτε πολιτικής αλλαγής, που ενδεχομένως να αναθεωρούσε την παραχώρηση."

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ βουλευτή!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ.



ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΥΣΑΝΕ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΤΕΜΙΑ".

ΟΙ "Ετησίες" ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΩΝ "ΟΡΝΕΩΝ" ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΧΩΡΙΩΝ.

ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ ΣΑΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

ΕΧΕΦΡΩΝ είπε...

ΝΑΞΙΑΔΗ δεν θα απαντήσει ο τέως.
Αν θέλεις πάντως μπορείς να μου στείλεις την δικιά σου ιστορία στο ε-μαιλ "lakislalakis10@gmail.com" και θα δημοσιεύσω την δική σου "αλήθεια"
αν θέλεις και μπορείς να συναντηθούμε όταν έρθεις νάξο ή στις αρχές σεπτέμβρη που θα ανεβώ εγώ Αθήνα. αν ζεις στην αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Τι ψάχνεστε με τον τέως, ό,τι είχε να πει το είπε και το λέει στα άρθρα του.
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι μάθαμε από αυτόν τι ακριβώς συνέβη στο Αλυκό και ότι είναι δημόσια περιουσία, άρα δικό μας. Μάθαμε ακόμη και ποιοι είναι οι καταπατητές του Αλυκού. Οι κληρονόμοι κάποιων απ' αυτούς διαμαρτύρονται εδώ κι εκεί εναντίον του τέως γι' αυτά που γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι στην πρωινή εκπομπή της Αλιμπέρτη στη "ραδιοφωνία Κυκλάδων" την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στην οποία είχε συνέντευξη ο Γ. Γκούφας, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, έπεσε ερωτημα αιφνιδιαστικά από ακροατή στη Σύρο για το Αλυκό!!!
Ο Γκούφας φάνηκε να αιφνιδιάστηκε και δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις δικαστικές αποφάσεις.!!!
Η ερώτηση όμως επανήλθε αργότερα και τότυε ο Γκούφας έκανε την εκπληκτική δήλωση ότι το Αλυκό έχει πουληθεί σε ιδιώτες και υπάρχουν συμβόλαια!!!
Η δημοσιογράφος παράλειψε να τον ρωτήσει ....ποιοι παραθερίζουν χειμώνα καλοκαίρι στα δωμάτια που βρίσκονται δίπλα στον Άι Γιώργη στην παραλία του Αλυκού!!!
ΝΑΞΙΑΔΗ, εσύ που, όπως δηλώνεις, ξέρεις καλά την υπόθεση του Αλυκού, θα ξέρεις ποιοι έχουν τα κλειδιά των δωματίων στο εκκλησάκι δίπλα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι επισκέφτηκε το Αλυκό ο ....Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου στις αρχές Αυγούστου και εκδήλωσε τον θαυμασμό του; Ποιος τον πήγε εκεί και γιατί;
Ακούστηκε ότι σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης την ίδια μέρα με τον Δήμαρχο Νάξου του επέστησε την προσοχή του για την προστασία του κεδροδάσους.
Ξέρεις κάποιος να μας πει περισσότερα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 9:09

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΟΤΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ("ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ") ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΛΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΗ (ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ(ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ) ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΣΜΟΥΣΕ" ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ" ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΑΙΩΣΑΝΕ(ΓΕΡΑΣΑΝΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΙ.
Ο ΓΚΟΥΦΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ "ΕΝΔΟΝ" ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΕΝΤΙΜΟΝ ΒΙΟΝ ΑΛΛΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(ΔΛΑΔΗ ΩΣ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ)ΤΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΥΚΟ.
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ(ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ).

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 9:02 ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΑΔΗ. ΣΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; ΔΩΜΑΤΙΑ; ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ; ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 3:36

ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ-ΑΘΛΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝ ΑΥΤΩ' ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ "ΠΛΑΤΗ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ "ΠΟΥΛΗΣΕ" (Ο ΑΡΧΙΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ) ΛΥΚΟΥΡΗΣ (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΑΛΕΙΑ ΛΥΚΟΥΡΗ)ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ (ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ)ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΣ "ΕΛΛΗΣ" ΚΟΝΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ"ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΦΑΡΟΣ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ(ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ-ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ)ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ.
ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ(ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΓΛΩΣΣΑ".

Ο ΔΕ τ. βουλευτής ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ(ΣΩΣΤΕΣ) ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1946 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΣΜΙΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Kai h naxos ypirxe prin to 1946 ti paei na pei ayto.
O Goufas ti sxesi exei me ton Likouri kai ta "spitakia stin plati tis ekklisias";

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4:40

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΑΛΥΚΟΥ".
ΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

ΕΧΕΦΡΩΝ είπε...

σήμερα το πρωί τα μέλη του δσ του νεοσύστατου "συλλόγου" του Αλυκού "επισκέφθηκαν" τους κατασκηνωτές όχι βέβαια με τις πιο ευγενικές προθέσεις και λίγο πολύ επίπληξαν λεκτικά τους παρευρισκόμενους κατασκηνωτές για την πρακτική τους αυτή.
κάποιοι ειδοποίησαν κάποιους από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής που είναι υπέρ της κατασκήνωσης και ξεκίνησε ένας διάλογος ανάμεσα στους 2 πόλους.
τα μέλη του νεοσύστατου δσ υποσχέθηκαν να προκαλέσουν μια δημόσια συζήτηση στα τέλη σεπτεμβρίου με θέμα την προστασία του κεδροδάσους όπου θα ιεραρχηθούν τα προβλήματα και οι κίνδυνοι για το αλυκό.
προτάθηκε μάλιστα να περιφραχθεί όλο το αλυκό και η παραδασική περιοχή με συρματίμπλεγμα και να μην μπαίνει κανένας μέσα παρα εκτός την πυροσβεστική.

μια σύντομη ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΦΡΟΝΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΥΚΟΥ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ" ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ.

ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΙΡΕΤΙΚΟ".

ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΓΑΣΤΗ" ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΘΕ ΥΓΙΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕ "ΕΝΑΣΤΡΗ ΟΡΟΦΗ" Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ.

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ"(ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;

ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΟΙ "ΞΑΠΛΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΦΡΑΠΕΔΕΣ"ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

πικρός αλλά αληθινός

Ανώνυμος είπε...

φιλε bill......δε μας ενημερωνεις επισης για το τι εγινε και χτες 29/8 και σημερα 30/8 μεσα??????να μην εμαθες αποκλειεται.....αρα μαλλον πως διαλεγεις τι να λες ε????για πες στον κοσμο και για τους kitesurf και για την κοπελα που πηγε για μπανιο....στην "παραλια" σας.......
περιμενω ενημερωση και αμεση.......

Ανώνυμος είπε...

σιωπη ε?????ευγε εχεφρων.......

ΕΧΕΦΡΩΝ είπε...

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί αποδεικνύονται λάθος... όπως και η κριτική σου!

ξέρεις πρέπει να δουλέψω για να ζήσω την οικογένεια μου και
δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή.
Δεν γνωρίζω τι έγινε χθες και σήμερα γιατί δεν μας το ΄γράφεις;

Ανώνυμος είπε...

Έγινε κάτι στο Αλυκό;

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε να μαθουμε απο τον φιλο εχεφρωνα που ειναι ειδικος στην ενημερωση και συνηθως αμεσος........εκτος απο αυτη τη φορα......ουπς....

ΕΧΕΦΡΩΝ είπε...

λοιπόν πες μας τι έγινε και άσε τις ειρωνίες περί άμεσης και γρήγορης ενημέρωσης.
την ανακοίνωση που ήξερα την δημσιοποίησα.
αυτά που ξέρεις εσύ δεν τα ξέρω

Ανώνυμος είπε...

ρωτα,μαθε και πες σε ολους μας τι γινεται οταν καποιος οχι δικος σας ερχεται στην προσωπικη σας παραλια........εγω δε θα σου παρω ουτε τη χαρα ουτε τη δοξα.....

Ανώνυμος είπε...

όχι δικός μας στην προσωπική μας παραλία;;;; λίγη σοβαρότητα αρκετή περίσκεψη, και ελάχιστη ανιδιοτέλεια θα βοηθήσουν

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Σύλλογος; Τώρα ιδρύθηκε; πώς τον λένε; ποιοι είναι οι διοικούντες; Μήπως είναι ο Σύλλογος Πολυχνίου και τον μπερδεύεις;