Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Όλοι στην ανοικτή συνέλευση σήμερα στις 7 στο στέκι της ΑΠΝ

Με τα απάνθρωπα μέτρα του ΠΑΣΟΚ καταρρίπτονται και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμότητας που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις αυτής της Χώρας. Απροκάλυπτα και ωμά μας εμπαίζουν και απαιτώντας εθνική συνοχή διατείνονται ότι εκτελούν την λαϊκή εντολή… ήμαρτον… ενώ εξαπέλυσαν ένα μαραθώνιο «ενημέρωσης» του κόσμου προκειμένου να πεισθούμε! για την αναγκαιότητα! των αντιλαϊκών μέτρων.

Ο πόλεμος που κήρυξε το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό είναι ανελέητος και πάνω από όλα ταξικός. Ο ΣΕΒ και οι τραπεζίτες, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, επιτίθενται ενορχηστρωμένα και αμείλικτα στο εισόδημα μας ενώ ταυτόχρονα συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜ Εξημέρωσης διατυμπανίζουν τον κίνδυνο που διατρέχουμε ως Έθνος (αν είναι δυνατόν) και με κάθε μέσο προσπαθούν να ενεργοποιήσουν την εθνική ταυτότητα του κάθε ενός ξεχωριστά και όλων μαζί, για να αποσπάσουν την απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση.

Έτσι σήμερα κάνουν πολιτική το περιοδικό focus με την Αφροδίτη, όπου συνειρμικά αναφέρονται στην Ελληνική ιστορία και στο μεγαλείο… της Ελλάδας και του… Έθνους μας ενώ οι διάφοροι διασκεδαστές «διυλίζουν τον κώνωπα» εμμένοντας και αναπαράγοντας το ιδεολόγημα του Έθνους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα κύρια χαρακτηριστικά οποιαδήποτε ταυτότητας είναι: ανακλητά, συγκυριακά και μεταβλητά. Δεν υφίσταται πρωτογενώς οποιαδήποτε ταυτότητα αλλά είναι δοτή από εξωτερικούς παράγοντες… δευτερογενώς δηλαδή.

Από την άλλη η επισήμανση του ιμπεριαλισμού από τους κυρίαρχους και ο υπερτονισμός του γεγονότος ότι η επίθεση γίνεται από διεθνείς και ανώνυμους κερδοσκόπους έχει σαν στόχο αφενός την ακινητοποίηση και το πάγωμα του κόσμου και αφετέρου τον αποπροσανατολισμό τού, από το γεγονός ότι η επίθεση αυτή είναι συστημικό –δομικό χαρακτηριστικό του καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας και στην ουσία πραγματοποιείται εκ των έσω.

Από το Ελληνικό κεφάλαιο και από τις Ελληνικές τράπεζες δεχόμαστε την επίθεση αυτή και όχι από τους ξένους «οίκους»… που επιτίθενται στην καημένη την κυβέρνηση και ένα σωρό άλλα ιδεολογήματα και μπαρούφες που μόνο οι τρομοκρατημένοι, οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και οι αμβλύνοες ασπάζονται.

Σίγουρα το άθλιο πρωτοσέλιδο του «Βήματος του ΠΑΣΟΚ στην Νάξο» είναι ενδεικτικό της στάσης που κρατάει ένα κομματικό στέλεχος που θέλει να ανεβεί τα σκαλοπάτια της κομματικής ιεραρχίας. Σίγουρα ο αριθμός αλληλεγγύης που άνοιξε η κυβέρνηση στην τράπεζα της Ελλάδος για την ενίσχυση του Έθνους μας προπαγανδίζεται ασύστολα και συμβάλλει στην προσπάθεια των κυρίαρχων να μεγαλώσουν το ρεύμα που θα σώσει και καλά το Έθνος. Όμως δεν είναι όλοι έτσι.

Δεν παραμυθιάζονται όλοι από τους επικοινωνιολόγους και τους ψυχολόγους που έχουν επιστρατεύσει τα ΜΜΕ για να αποσπάσουν την συναίνεση μας. Σίγουρα κάποιοι δεν πείθονται ούτε από την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αναστήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για να ενώσει την όλο και πιο συρρικνωμένη βάση του κόμματος του. Όχι. Η αντίδραση είναι ξεκάθαρη και προέρχεται από όλο το υγειές κομμάτι του Ελληνικού λαού.

Η αμηχανία και η αγανάκτηση ακόμα και μιας μερίδας των οπαδών του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στα μέτρα είναι παρήγορη και ενδεικτική του ότι ο λαός δεν μασάει κουτόχορτο. Η συσπείρωση και η συστράτευση μας είναι πλέον αναγκαία με στόχο να μην περάσουν τα νέα Ελληνικά μέτρα που επέβαλε το κράτος πρόνοιας των καπιταλιστών.

Η σημερινή ανοικτή συνέλευση στις 7 στο στέκι της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας Νάξου ας αποτελέσει το σημείο εκκίνησης των αντιστάσεων μας… κανένας δεν περισσεύει…

2 σχόλια:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Κατά ζα….. βοσκοί και λύκοι….!

…..Κοιτάξτε –τους που βάλατε,
ξανά, σε βάθρα πρώτους….,
κοιτάξτε –τους που βγάλατε
τριακόσιους φαρδοπρώκτους….!

Τι ωραία ‘’σας τη φέρνουν’’….,
κατά ζα….. βοσκοί και λύκοι….,
δύο δίνουν….. δέκα παίρνουν….,
άξιοι να ‘στε για λύπη….!

…..Κοίταξε τους αντίλαους….,
ζωή ‘’ζωή και κότα’’….,
αλλόλογους κι αλλόπρακτους….,
τι φταίει σύρε ρώτα….!

Έτσι θα ‘ν’ και τα παιδιά σου….,
κατά μάνα….. κατά κύρη….,
ξύπνιος θύτης….. χάχας θύμα….,
άλλαξε….. να δεις χαΐρι….!

………………………………..

Σκώληξ κερνά και σκώληξ πίνει….!

…..Μ’ έναν νόμο…., τσουπ, μιλιούνι….,
πάνω πάει κι ο μισθός –τους….,
λεν…., λεφτά πολλά σαν έχουν….,
‘ξαγορά καμιά δε θα έχουν….,…..
καλέ…., ώς τώρα…., που δεν είχαν
τόσα…., όλα, δες, θεσπέσια ήταν….!

Σκώληξ κερνά και σκώληξ πίνει….,
εδώ, στα Ελληναίικα….,
πολιτικοί….. ‘κονόμες, φέσια….,
χαμούρες….. κλεψιμαίικα….!

Αλώπηξ ου δωροδοκείται….,
λεν…., μα ο σκώληξ δεν αρνείται
μπουναμάδες και πεσκέσια,
και, απ’ ‘’τον άλλο εαυτό –του’’….!

Κι ο λαούλης…., οπαδούλης….,
πάντα, ‘’Μπούλης’’ κι υποδούλης….,
λέει, λέει….. και τους βρίζει….,
τώρα…., και τους γιουχαΐζει….,…..
μα…., σαν έρθουν εκλογές….,
πάντα, ‘’τέτοιους’’, να, ψηφίζει….,…..
κι ό,τι ζει, βρε, το αξίζει….!

………………………………….

Κι οι γύπες ‘’στην αράδα’’….!

…..Ό,τι κακό θεσμοθετούν
και το αναπαράγουν….,
οι ευκαιρίες πάμπολλες
να κάνουν κομπινούλες….,
τα λαουτζίκια ξύπνησαν….,
ορμούν και τις ‘’αρπάζουν’’….!

Ρε, κανείς δε με γελάει
ότι νιώθουν βολεμένοι
μεν και δε και παραδέ….,
κι ας μας κάνουν τον καμπόσο….,
τους με μπόι ηθικό….,
τάχα μου πως θε ν’ αλλάξουν
Σύστημα το βρωμερό….!

Κι έτσι γελούν…., σαν ξεψυχά
η δόλια μας Ελλάδα….,
λέρα τη λέρα ξέφτισε
κι η ‘’δόξα’’ των προγόνων….,
να, ‘’στο σφυρί τη βγάζουνε’’…..
κι οι γύπες ‘’στην αράδα’’….!

Γειά σας, ωρέ Ερμελληνούδια -- απόγονοι του της συστηματικής κλεψιάς Ερμή….:
Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

εχεφρων είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ